logo

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
 
Σύνδεση  \/  Εγγραφή  \/ 

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Δεν έχετε Λογαριασμό ακόμη;

Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Όνομα Χρήστη. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 2 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Κωδικός πρόσβασης. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 4 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι.
Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι. ?>
Τα Πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

exnethellas horizontal mar 16
andras_gynaika_paidi

Ο Άνδρας, η Γυναίκα & το Παιδί

Αθλητισμός Αισθητική, Ομορφιά Εκπαίδευση, Σχολές, Εργασία Ενδιαφέροντα, Χόμπυ Κοσμήματα, Αξεσουάρ Μόδα, Ένδυση, Αξεσουάρ Οργάνωση Γάμου & Βάφτισης Παιδικά, Υπηρεσίες Εξοπλησμός, Είδη επιβίωσης

industry-icon

Η Επιχείρηση & Ο Εργαζόμενος

Είδη προστασίας Εξοπλισμός, Διαμόρφωση Αγροτικά Μηχανήματα Εξοπλισμός Διαφήμιση Προβολή Βιομηχανία, Εμπόριο, Υπηρεσίες Ειδήσεις, ΜΜΕ Τεχνολογία, Internet
ygeia_iatreia

H Υγεία, Ιατροί

Ιατρεία, Ιατροί Θεραπευτήρια Κλινικές Ιατρικά Μηχανήματα, Εξοπλισμός Διατροφικά, Θεραπευτικά Βοηθητικό Προσωπικό
katoikia_diakosmish

Η Κατοικία & ο Κήπος

Ακίνητα – Οικοδομικά Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Κατοικία – Διακόσμηση Κατοικίας Κατοικίδια, Αξεσουάρ, Ιατρεία
Έχουμε 1150 επισκέπτες συνδεδεμένους

myorthodontist banner business time

kosmovitrina banner business new

metakomisis banner business new

sofioglou banner business time

Στείλτε μας τα στοιχεία σας
English Arabic Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch Finnish French German Greek Hindi Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish Hebrew Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Albanian Hungarian Turkish Persian

Home Κατάλογος Διαφημιστείτε εδώ καταχωρήστε την επιχείρηση σας ΤΩΡΑ !


Διαφημιστείτε εδώ καταχωρήστε την επιχείρηση σας ΤΩΡΑ ! Προβεβλημένο

Διεύθυνση
Μοναστηρίου 9, Ελλάς, 54627, +30 6999080008
Τηλέφωνο
+30.2310519249
E-mail
Επισκέφτηκαν το URL
0
Επισκέψεις
2910
Προβεβλημένη
Ναι
Η επιχείρηση μας στον χάρτη
Αγαπημένο:
0

Διαφημίστε και την δική σας επιχείρηση στο διαδίκτυο τώρα, κάποιοι σας αναζητούν, κάποιοι χρειάζονται τα δικά σας προϊόντα αξιοποιήστε τους χιλιάδες ημερήσιους επισκέπτες του Business Exnet

Portal Exnet

Business Exnet είναι μια πολυθεματική ιστοσελίδα που προσελκύει χρήστες όλων των ηλικιών,  κοινωνικού επιπέδου, μόρφωσης και αγοραστικού ενδιαφέροντος.
Όλους τους χρήστες που επισκέπτονται το Business Exnet  συνδέει ένα κοινό, το ενδιαφέρουν τους να καλύψουν την ανάγκη σε προϊόντα και υπηρεσίες μέσω διαδικτύου.
Από τις έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι το 95% και πλέον των χρηστών  για την αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο δεν εισέρχονται τυχαία σε ιστοσελίδες αλλά πολύ εύκολα τα αναζητούν μέσα από τις μηχανές αναζήτησης και ειδικά από την Google που κυριαρχεί στην αγορά του Ελληνικού διαδικτύου.
Το Business Exnet προωθεί την επιχείρηση σας στις πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης Google.
Αυτό η εταιρεία μας επιτυγχάνει μέσα από συνεχή εξειδικευμένη εργασία και μελέτη του ανταγωνισμού σας
Είναι γνωστό στην αγορά του ανταγωνισμού ότι μια επιχείρηση αντιγράφει την άλλη, μελετά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του επιτυχημένου ανταγωνιστή και προσπαθεί να δημιουργήσει και καλύτερα προϊόντα από τους ανταγωνιστές.
Αυτό ακριβώς κάνουμε και στο διαδίκτυο, μελετούμε τους ανταγωνιστές σας που είναι στην πρώτη θέση της Google με την επαγγελματική σας κατηγορία , και εφαρμόζουμε όλα τα πλεονεκτήματα των ανταγωνιστών για να θέσουμε την επιχείρηση σας σε μια ανάλογη θέσει ανάμεσα στους πρώτους.
Μερικοί  υπόσχονται να φέρουν τα αποτελέσματα με την εισαγωγή των λέξεων κλειδιά δυστυχώς κάτι τέτοιο πλέον δεν είναι αρκετό στις μέρες μας, το διαδίκτυο μεγαλώνει καθημερινά, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ξεκινούν μια δική τους παρουσία στο διαδίκτυο, και όλοι βάζουν λέξεις κλειδιά.
Αν αναζητήσετε στην Google με την επαγγελματική σας κατηγορία τα αποτελέσματα θα είναι από χιλιάδες έως και δεκάδες χιλιάδες, πώς θα μπορεί να είναι η επιχείρηση σας ανάμεσα στους πρώτους 50 όταν οι ανταγωνιστές σας είναι χιλιάδες και όλοι κάνουν το ίδιο, απλά βάζουν λέξεις κλειδιά.

Ακριβώς αυτή την λύση δίνουμε εμείς με την  συστηματική και σχεδόν καθημερινή εργασία πάνω στην διαφήμιση της δικής σας επιχείρησης, και στην περίπτωση που έχετε δική σας ιστοσελίδα και στην περίπτωση που ακόμα δεν έχετε δική σας ιστοσελίδα !Στην περίπτωση που ακόμα δεν έχετε την δική σας ιστοσελίδα.

1.Το σίγουρα είναι πώς θα σας προτείναμε να αποκτήσετε και μια δική σας ιστοσελίδα πάντα από κάποιον επαγγελματία, εταιρεία, κατασκευαστή ιστοσελίδων και όχι όπως κάνουν μερικοί αναθέτουν να τους κατασκευάσει την web ιστοσελίδα κάποιος φίλος, ανιψιός, γνωστός με κίνητρο το κόστος κατασκευής, και όχι το αποτέλεσμα από την ιστοσελίδα.

2.Το να κατασκευάσετε  μια δική σας ιστοσελίδα στο διαδίκτυο δεν σημαίνει πώς αποκτήσατε παρουσία στο διαδίκτυο. Παρουσία της επιχείρησης σας  στο διαδίκτυο εξαρτάται από την  επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και όχι από την  ύπαρξη της και μόνο.
Η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας σήμερα εξαρτάται από την μηχανή αναζήτηση και από κάποια επιπλέον διαφήμιση σε κάποιον κατάλογο που υπάρχουν και άλλοι συνάδερφοι σας.
Αυτό ακριβώς σας εξασφαλίζουμε εδώ στο Business Exnet,  εισάγουμε την επιχείρηση σας στην επαγγελματική κατηγορία, όπου μπορούν πολύ εύκολα να σας βρουν οι από μηχανές αναζήτησης απευθείας ή οι online χρήστες που είναι ήδη μέσα στο Exnet Portal.

3.Σας δημιουργούμε αρχικά μια δική σας παρουσία με φωτογραφίες από τα προϊόντα και υπηρεσίες σας μέσα στο business.exnet.gr και στην επαγγελματική σας κατηγορία.
Περισσότερα σχετικά με τα πακέτα μπορείτε να δείτε εδώ. .........
Δείτε και εδώ μια σχετική καταχώρηση ........................

Στην συνέχεια προωθούμε τις λέξεις που σας αναζητούν οι χρήστες στις ελεύθερες αναζητήσεις με πολλαπλές λέξεις κλειδιά, που αλλάζουν συνεχώς με σκοπό η διαφημιστική σας σελίδα όπως αυτή παράδειγμα ........ να βγαίνει με όσο δυνατόν περισσότερες και διαφορετικές λέξεις κλειδιά στην μηχανή αναζήτηση και σε καλύτερες θέσεις.

4.Εγγύηση επισκεψιμότητας ! Δίνουμε ελάχιστη εγγύηση για την επένδυση σας στην διαφήμιση, παρ όλου που εσείς επενδύετε σε μια καταχώρηση με διάρκεια το έτος εμείς σας εγγυόμαστε στα πακέτα μας  έως 12.000 μοναδικούς επισκέπτες κατά την διάρκεια του έτους.
Εάν μέσα στο χρόνο η διαφήμιση σας δεν συμπληρώσει τον αριθμό των  μοναδικών επισκεπτών που σας δίνει το πακέτο που έχετε επιλέξει,  θα συνεχίζεται να διαφημίζεστε έως ότου συμπληρωθεί ο αριθμός των επισκεπτών, αν πάλι μέσα στο χρόνο ξεπεράσετε τις εγγυημένες επισκέψεις του πακέτου σας, θα συνεχίζεται μέχρι την λήξη της  διάρκειας του έτους,  έτσι μπορείτε να ξεπεράσετε κατά πολύ τις εγγυημένες επισκέψεις που δίνουμε και να μείνετε περισσότερα κερδισμένοι, ο στόχος μας είναι να έχετε πολλαπλάσια αποτελέσματα σε σύγκριση με την επένδυση σας.

5.Τα στατιστικά μας λένε πώς ανά  10 μοναδικούς επισκέπτες θα έχετε έναν ενδιαφερόμενο, και για κάθε 10 ενδιαφερόμενους δύο άμεσους πελάτες και τρεις μελλοντικούς, φυσικά αυτό πλέον εξαρτάται και από την εμπορική πολιτική της εταιρείας σας

Στην περίπτωση που έχετε δική σας ιστοσελίδα

1.Πολύ σημαντικό βήμα το να έχετε μια δική σας ιστοσελίδα,  σήμερα υπάρχουν στην Ελλάδα πάνω από 200.000 επιχειρήσεις που έχουν ιστοσελίδες.
Μήπως μερικές φορές έχετε πει στον εαυτό σας πώς ενώ έχετε ιστοσελίδα αλλά δεν έχετε τόσα αποτελέσματα όσα θα περιμένατε  ;
Δεν φταίει η ιστοσελίδα σας, χρειάζεστε επισκέπτες τους οποίους έχουμε εμείς, απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να συνεργαστούμε .

Η εταιρεία μας με τα διαφημιστικά πακέτα προσελκύει επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας με άμεσο ενδιαφέρον στα προϊόντα ή στις υπηρεσίες σας.
Το άμεσο ενδιαφέρον τους προκύπτει από το γεγονός, ότι σας αναζητούν με τα προϊόντα σας από την μηχανή αναζήτηση ή σας βρίσκουν μέσα από την Επαγγελματική κατηγορία, δεν σας βρίσκουν τυχαία αλλά στοχοποιημένα.

2. Τα πακέτα με Εγγυημένους επισκέπτες ισχύουν σε κάθε περίπτωση και  εξασφαλίζουν την επένδυση σας στην διαφήμιση.
Στον διαφημιστικό σας χώρο καταχωρούμε όλες τις κατηγορίες από την ιστοσελίδα σας  που διευκολύνει τους χρήστες με ένα απλό κλικ στον διαφημιστικό σας χώρο να μεταβούν στην ιστοσελίδα σας και να βρουν το προϊόν που του ενδιαφέρει.

Γίνε μέλος τώρα και καταχώρησε την επιχείρηση σου ΔΩΡΕΑΝ για 25 μέρες