logo

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
 
Σύνδεση  \/  Εγγραφή  \/ 

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Δεν έχετε Λογαριασμό ακόμη;

Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Όνομα Χρήστη. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 2 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Κωδικός πρόσβασης. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 4 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι.
Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι. ?>
Τα Πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

exnethellas horizontal mar 16
andras_gynaika_paidi

Ο Άνδρας, η Γυναίκα & το Παιδί

Αθλητισμός Αισθητική, Ομορφιά Εκπαίδευση, Σχολές, Εργασία Ενδιαφέροντα, Χόμπυ Κοσμήματα, Αξεσουάρ Μόδα, Ένδυση, Αξεσουάρ Οργάνωση Γάμου & Βάφτισης Παιδικά, Υπηρεσίες Εξοπλησμός, Είδη επιβίωσης

industry-icon

Η Επιχείρηση & Ο Εργαζόμενος

Είδη προστασίας Εξοπλισμός, Διαμόρφωση Αγροτικά Μηχανήματα Εξοπλισμός Διαφήμιση Προβολή Βιομηχανία, Εμπόριο, Υπηρεσίες Ειδήσεις, ΜΜΕ Τεχνολογία, Internet
ygeia_iatreia

H Υγεία, Ιατροί

Ιατρεία, Ιατροί Θεραπευτήρια Κλινικές Ιατρικά Μηχανήματα, Εξοπλισμός Διατροφικά, Θεραπευτικά Βοηθητικό Προσωπικό
katoikia_diakosmish

Η Κατοικία & ο Κήπος

Ακίνητα – Οικοδομικά Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Κατοικία – Διακόσμηση Κατοικίας Κατοικίδια, Αξεσουάρ, Ιατρεία
Έχουμε 1934 επισκέπτες συνδεδεμένους

myorthodontist banner business time

kosmovitrina banner business new

metakomisis banner business new

sofioglou banner business time

Στείλτε μας τα στοιχεία σας
English Arabic Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch Finnish French German Greek Hindi Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish Hebrew Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Albanian Hungarian Turkish Persian

Home Κατάλογος Ιατρικά Μηχανήματα, Εξοπλισμός Ιατρικά Μηχανήματα Physioplus - Μηχανήματα Φυσιοθεραπείας & Φυσικοθεραπείας


Physioplus - Μηχανήματα Φυσιοθεραπείας & Φυσικοθεραπείας Προβεβλημένο

Διεύθυνση
25 Μαρτίου 17, Ελλάς, 54645
Τηλέφωνο
+30 2311249336
Fax
+30 2311249336
E-mail
Ιστοσελίδα
Επισκέφτηκαν το URL
1385
Επισκέψεις
3071
Προβεβλημένη
Ναι
Η επιχείρηση μας στον χάρτη
Λέξεις Κλειδιά...
Αγαπημένο:
0

Εταιρία

iatrikhΤα τελευταία χρόνια παγκοσμίως συντελείται μια επανάσταση στον χώρο της ιατρικής.
Η εξέλιξη των πρακτικών επιστημών, αλλά ιδιαιτέρα των Η/Υ, έχει δώσει στους επιστήμονες νέα όπλα για την αντιμετώπιση των ασθενειών, στην φαρμακευτική, την επεμβατική αλλά και την μη επεμβατική αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Η εταιρεία μας ασχολείται με συσκευές και μεθόδους μη επεμβατικής αντιμετώπισης των προβλημάτων του μυοσκελετικού συστήματος.
Στα πολλά σεμινάρια που έχουμε παρακολουθήσει, αλλά και στις διεθνείς κλαδικές εκθέσεις που επισκεφθήκαμε, συνειδητοποιήσαμε πως η πρόοδος που έχει επιτευχθεί σε αυτόν τον τομέα ίσως είναι η μεγαλύτερη, σε σχέση με τους άλλους τομείς, και σίγουρα δεν είναι γνωστή στο κοινό στην Ελλάδα.
Οι Έλληνες ιατροί και φυσιοθεραπευτές, κατά γενική ομολογία βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο γνώσεων, τους λείπουν όμως σεμινάρια μεθόδων και συσκευών που εξελίσσονται στο εξωτερικό
Θεωρούμε λοιπόν, πως πρέπει να έχουν την δυνατότητα γνώσης και χρήσης των νέων τεχνικών και τεχνολογιών, οι οποίες και γρηγορότερα και καλύτερα αποτελέσματα φέρνουν αλλά και βοηθούν στην καλύτερη σχέση θεραπευτών και ασθενών.
Οι τομείς της δραστηριότητας της εταιρείας μας είναι η αντιπροσώπευση, εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων μη επεμβατικών μεθόδων θεραπείας και αποκατάστασης, θεραπευτικής γυμναστικής και όλων των συναφών ειδών με το χώρο της αποκατάστασης.
Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε, εκτός των συσκευών, και πολλά υλικά και όργανα που μπορούν να κάνουν την δουλειά σας ευκολότερη και αποδοτικότερη.
Η επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε νέο και αξιόπιστο στον κλάδο υγείας.

Spineler

f1

Η "Formula 1" για την φυσιοθεραπεία
Άμεση ανακούφιση από τον πόνο και ορατή αύξηση της κίνησης των αρθρώσεων.
Η υψηλή τεχνολογία βοήθημα στην ανάλυση και την θεραπεία του κινητικού συστήματος.
Το Spineliner λειτουργεί με βάση την αρχή του συντονισμού των ιστών.
Κάθε μορφή ύλης έχει μία συχνότητα.
Πιέζοντας ελαφρά την λαβή με το κατάλληλο -κατά περίπτωση- άκρο επαφής στέλνουμε έναν παλμό ισχύος 0,41-0,55 bar στο υπό εξέταση τμήμα.
Στην λαβή υπάρχει ενσωματωμένος ένας  πιεζοηλεκτρικός αισθητήρας που καταγράφει την κίνηση του εξεταζόμενου ιστού.
Αυτή η κίνηση έχει χαρακτηριστική αντίσταση και συχνότητα.
Ένα λογισμικό αναλαμβάνει να μεταφέρει στην οθόνη του υπολογιστή, σε αναγνώσιμη μορφή καμπύλης και ραβδογράματος, το αποτέλεσμα αυτό.
Όταν η αποτύπωση του αποτελέσματος δείχνει κάποια δυσλειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος μπορούμε να προχωρήσουμε στην διόρθωση της με την ίδια συσκευή και το ίδιο άκρο επαφής ή και αλλάζοντας άκρο επαφής.
Το Spineliner ρυθμίζει αυτόματα την συχνότητα που πρέπει να εφαρμοστεί για την διόρθωση, μετά την επεξεργασία από το λογισμικό του αποτελέσματος που είχαμε κατά τον έλεγχο. Εφαρμόζουμε λοιπόν συνεχείς ελαφρές κρούσεις, απλά πιέζοντας την λαβή, ώστε το συγκεκριμένο τμήμα να έρθει σε συχνότητα συντονισμού.
Όταν αυτό συμβεί το Spineliner θα σταματήσει μόνο του τις ταλαντώσεις.
 
Το Spineliner ελέγχει ολόκληρη την σπονδυλική στήλη, χωριστά για κάθε σπονδυλική μοίρα, ανά σπόνδυλο και ακόμη, μετά την εφαρμογή της διορθωτικής διαδικασίας, γίνεται επανέλεγχος για να γίνει σύγκριση της κατάστασης της σπονδυλικής στήλης.
 
Τα αποτελέσματα του συντονισμού των ιστών είναι άμεσα και επιφέρουν πολύ μεγάλη μείωση ή και παύση του πόνου καθώς επίσης αύξηση της κινητικότητας που είναι ορατή ακόμη και την ώρα της θεραπείας.
 

Δυνατότητες εφαρμογής
 
Κινητικότητα των αρθρώσεων -Τμηματική δυσλειτουργία της σπονδυλικής στήλης -Μυική κατάσταση -Σπασμοί των μυών -Πόνος στην σπονδυλική στήλη -Δισκοπάθεια - Πονοκέφαλοι -Ευθιασμός αυχένα -Παθολογικά ερεθισμένα σημεία πόνου (TRIGGER POINTS) -Σημεία βελονισμού -Ίλιγγος, εμβοές αυτιών -Ιγμορίτιδα -Ημικρανίες - Τενοντίτιδα -Επικονδυλίτιδα (Tennis elbow) -Περιορισμός κινητικότητας της άρθρωσης του ώμου -Πόνος άκανθας πτέρνας -Σύνδρομο πρόσκρουσης μείζωνος τροχαντήρα - Σύνδρομο επιγονατίδας (Jumper’s knee).
Η θεραπεία με το Spineliner συντομεύει τον χρόνο αποκατάστασης κατά 30-40% παρέχοντας το μέγιστο δυνατό αποτελέσμα θεραπείας στον ασθενή.MBST


therapiegeraete opensystem 4 larg

Nuclear Magnetic Resonance Therapy - Σύστημα θεραπείας πυρηνικού μαγνητικού συντονισμού  MBST®
Wikipedia for the magnetic Resonance Therapy

Ενδείξεις:

Οστεοαρθρίτιδα - Βλάβες χόνδρων - Βλάβες μεσοσπονδυλίων δίσκων - Θλάσεις των μαλακών μορίων - Διάστρεμμα, συστροφή των αρθρώσεων - Ενοχλήσεις στις άκρες των τενόντων - Οστεοπόρωση - Διαταραχές του μεταβολισμού των οστών
Η πραγματική επανάσταση για την θεραπεία εκφυλιστικών παθήσεων και τραυματισμών του μυοσκελετικού συστήματος
Αρχικά, η ιδέα για τη διερεύνηση των θεραπευτικών αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας προέκυψε από τις σχετικά συχνές αναφορές από ακτινολόγους και ορθοπεδικούς για την βελτίωση ή ακόμη και πλήρη παύση του πόνου σε ασθενείς με αρθριτικά προβλήματα, μετά από, περισσότερες της μιας, μαγνητικές τομογραφίες -απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού-.

Νέα θεραπευτική δυνατότητα
Οι θεραπευτικές συσκευές Θεραπείας Μαγνητικού Συντονισμού MBST που αναπτύχθηκαν από την δοκιμασμένη στους ασθενείς τεχνολογία μαγνητικού συντονισμού χρησιμοποιούν ως παγκόσμια καινοτομία την ίδια τεχνολογία όπως η τομογραφία μαγνητικού συντονισμού.

Χάρη αυτή την τεχνολογία καθίσταται δυνατή η καταπράυνση πόνων με φυσιολογικό τρόπο και η αποκατάσταση του χόνδρου. Βασική προϋπόθεση για αυτή την απαλή μέθοδο είναι η διάγνωση του θεραπεύοντος. Μόνο αυτός μπορεί να κρίνει, αν η θεραπεία μπορεί να είναι αποτελεσματική στον συγκεκριμένο ασθενή. MBST® ΜαγνητικόςΣυντονισμός σημαίνει κατά το δυνατό ελάχιστη επιβάρυνση του σώματος. Στους ασθενείς που υποβλήθηκαν με επιτυχία στην θεραπεία αυτή επιτεύχθηκε σαφής καταπράυνση των πόνων μέχρι και την πλήρη υποχώρησή τους και βελτίωση της κινητικότητας της προσβεβλημένης περιοχής. Μέρχι σήμερα αυτή η θεραπεία δεν προκαλεί παρενέργειες και είναι ανώδυνη.
Ακτινολογικά αποτελέσματα συνδρόμου Osgood Schlatter στην Ελλάδα σε νεαρό αθλητή (14 ετών) πριν και μετά την θεραπεία MBST®

420x315-images-stories-mbst-100928greg

443x315-images-stories-mbst-091006greg

 

Ασφάλεια συναλλαγών-Πολιτική ασφαλείας

gfjnΑσφάλεια συναλλαγών
H “Physioplus Ε.Π.Ε.” δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας της. Η “Physioplus Ε.Π.Ε.” έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα της ή της παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας σε αυτό είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα.

H Physioplus Ε.Π.Ε, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.
Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα physioplus.gr τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Γενικά
Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει η εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Η εταιρεία δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Για περισσότερα πατήστε εδώ.


βοηθητικεσ συσκευεσ φυσιοθεραπειεσ σταυρουπολη,  

διαφορα εξαρτηματα φυσιοθεραπειεσ θεσσαλονικη,

καθαρισμοσ με υπερηχουσ καβαλα,

συνδυασμενων συσκευων θεραπειασ σερρεσ,  

προιοντα μασαζ φυσιοθεραπειεσ σερρεσ,

boithitikes syskeyes fysiotherapeias stayroupoli,

diafora eksarthmata fysiotherapeies thessaloniki,

kathariasmos me yperixous kabala,

syndyasmenon syskeyon therapeias serres,

proionta masaz fysiotherapeies serres,

συσκευεσ και εξαρτηματα ηλεκτροθεραπειασ κιλκισ,

συσκευεσ και εξαρτηματα υπερηχων θεσσαλονικη,  

συνδυασμενων συσκευων θεραπειασ σερρεσ,  

συσκευεσ και εξαρτηματα μαγνητοθεραπειασ σερρεσ,     

συσκευεσ και εξαρτηματα laser νεαπολη ,  

συσκευες και εξαρτηματα πρεσοθεραπειασ ευοσμοσ,

βοηθητικεσ συσκευεσ φυσιοθεραπειεσ σταυρουπολη,  

διαφορα εξαρτηματα φυσιοθεραπειεσ θεσσαλονικη,

θερμοθεραπεια κρυοθεραπεια φυσιοθεραπειεσ κιλκισ,  

συσκευεσ μασαζ θεσσαλονικη,

καθαρισμοσ με υπερηχουσ καβαλα,

χειρουργικη διαθερμια τουμπα φυσιοθεραπειεσ,

προιοντα μασαζ φυσιοθεραπειεσ σερρεσ,

syskeyes kai eksarthmata ilektrotherapeias kilkis,

syskeues kai eksarthmata yperixon thessaloniki,

syndiasmenon syskeuon therapeias serres,

syskeyes kai eksarthmata magnhtotherapeias serres,

syskeyes kai eksarthmata laser neapolh,

voithitikes syskeyes fysiotherapeies stayroupoli,

diafora eksarthmata fysiotherapeies kilkis,

syskeyes masaz thessaloniki,

katharismos me yperixous kavala,

xeirourgiki diathermia toumpa fysiotherapeies,

proionta masaz fysiotherapeies serres,

thermotherapeia kryotherapeia fysiotherapeies thessaloniki,

syskeyes kai eksarthmata presotherapeias eyosmos

  

Εικόνες (1)