logo

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
 
Σύνδεση  \/  Εγγραφή  \/ 

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Δεν έχετε Λογαριασμό ακόμη;

Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Όνομα Χρήστη. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 2 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Κωδικός πρόσβασης. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 4 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι.
Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι. ?>
Τα Πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

exnethellas horizontal mar 16
andras_gynaika_paidi

Ο Άνδρας, η Γυναίκα & το Παιδί

Αθλητισμός Αισθητική, Ομορφιά Εκπαίδευση, Σχολές, Εργασία Ενδιαφέροντα, Χόμπυ Κοσμήματα, Αξεσουάρ Μόδα, Ένδυση, Αξεσουάρ Οργάνωση Γάμου & Βάφτισης Παιδικά, Υπηρεσίες Εξοπλησμός, Είδη επιβίωσης

industry-icon

Η Επιχείρηση & Ο Εργαζόμενος

Είδη προστασίας Εξοπλισμός, Διαμόρφωση Αγροτικά Μηχανήματα Εξοπλισμός Διαφήμιση Προβολή Βιομηχανία, Εμπόριο, Υπηρεσίες Ειδήσεις, ΜΜΕ Τεχνολογία, Internet
ygeia_iatreia

H Υγεία, Ιατροί

Ιατρεία, Ιατροί Θεραπευτήρια Κλινικές Ιατρικά Μηχανήματα, Εξοπλισμός Διατροφικά, Θεραπευτικά Βοηθητικό Προσωπικό
katoikia_diakosmish

Η Κατοικία & ο Κήπος

Ακίνητα – Οικοδομικά Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Κατοικία – Διακόσμηση Κατοικίας Κατοικίδια, Αξεσουάρ, Ιατρεία
Έχουμε 7204 επισκέπτες συνδεδεμένους

myorthodontist banner business time

kosmovitrina banner business new

metakomisis banner business new

sofioglou banner business time

Στείλτε μας τα στοιχεία σας
English Arabic Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch Finnish French German Greek Hindi Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish Hebrew Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Albanian Hungarian Turkish Persian

Home Κατάλογος Βιομηχανία, Εμπόριο, Υπηρεσίες Βιολογικοί Καθαρισμοί Wall Eco Ε.Π.Ε - Συστήματα Επεξεργασίας Λυμάτων,Βιολογικά συστήματα,Φυτικά Απόβλητα,Οργανικά Απόβλητα


Wall Eco Ε.Π.Ε - Συστήματα Επεξεργασίας Λυμάτων,Βιολογικά συστήματα,Φυτικά Απόβλητα,Οργανικά Απόβλητα Προβεβλημένο

Διεύθυνση
Λαγκαδά 301 , Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 56430, 6989777024
Τηλέφωνο
+30.2313016737
E-mail
Ιστοσελίδα
Επισκέφτηκαν το URL
761
Επισκέψεις
906
Προβεβλημένη
Ναι
Λογότυπο
Η επιχείρηση μας στον χάρτη
Αγαπημένο:
0

Προφίλ

Η Wall Eco, είναι εμπορική και κατασκευαστική εταιρεία τα τελευταία είκοσι χρόνια. Από το 2008 , δραστηριοποιείται πλέον και στον χώρο των Α.Π.Ε, με τις πιο σύγχρονες οικολογικές τεχνολογίες.  Η Wall eco, σε συνεργασία με ξένες εταιρείες, ενεργοποιείται στον Ελλαδικό χώρο, δημιουργώντας projects βιοαερίου, βιοντίζελ  και συστημάτων επεξεργασίας λυμάτων ( βιολογικοί ), προκειμένου να αναπτυχθούν και να υλοποιηθούν βιώσιμες επενδυτικές προτάσεις  Η Wall eco αποσκοπεί στην διάδοση και εφαρμογή σύγχρονης οικολογικής  τεχνολογίας με όλες τις πιστοποιήσεις, αναπτύσσοντας:

α) projects για μονάδες παραγωγής βιοντίζελ με ενζυματική διαδικασία με την τεχνολογία Wall – enzyme από το  Ισραήλ

 

β) projects για μονάδες παραγωγής βιοαερίου από οργανικά απόβλητα με την τεχνολογία της Bioconstruct – Γερμανίας
και

 

γ) διάθεση συστημάτων επεξεργασίας λυμάτων με την τεχνολογία της Utp-umwelttechnik – Γερμανίας.

 

Περισσότερα εδώ.

Προϊόντα

Βιολογικοί

Το νερό, κυρίαρχο στοιχείο του γήινου κόσμου και κουκούλι της ζωής, υπάρχει σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης δημιουργίας.

Ένα από τα σημαντικότερα συστήματα, από τα οποία εξαρτάται η ζωή στον πλανήτη μας, είναι ο κύκλος του νερού στην φύση.Με τις τεχνολογικές παρεμβάσεις του ανθρώπου, προκαλούνται σοβαρές διαταραχές στον κύκλο αυτό. Έτσι εμφανίζονται μεγάλες περίοδοι ξηρασίας που εναλλάσσονται , με περιόδους έντονων βροχοπτώσεων.

Στην φύση, τα πάντα συνεργάζονται και αλληλοσυνδέονται και ειδικότερα το νερό, το οποίο είναι μέρος ενός ατελείωτου φυσικού κύκλου αναγέννησης. Βρίσκεται σε διαρκή κίνηση.

 

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ !!!

 

Περισσότερα εδώ.

.........................................

Βιοαέριο

Οι μονάδες μηχανικής – βιολογικής επεξεργασίας αστικών στερεών απορριμμάτων όσο και επιλεγμένων ρευμάτων και ανάλογα με την εγκατάσταση, παράγουν ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτί , χαρτόνι, σιδηρούχα μέταλλα, αλουμίνιο, πλαστικό ή και γυαλί), βιοσταθεροποιημένο απόρριμμα , κομπόστ, refusedderivedfuel (RDF), βιοαέριο και SolidRefusefuel (SRF).

 

Περισσότερα εδώ.

.........................................

Βιοντίζελ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΖΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ

 

*Επιτρέπει την χρήση της χαμηλής ποιότητας, πρώτων υλών.

*Εξοικονομεί ενέργεια.

*Μειώνει την παραγωγή αποβλήτων.

*Χρησιμοποιεί μία ποικιλία πρώτων υλών, χαμηλότερου κόστους και επιτρέπει στους υπάρχοντες παραγωγούς να αυξήσουν την παραγωγή βιοντίζελ.

*Παράγει καθαρότερη και πολύ υψηλής ποιότητας Γλυκερίνη.

*Χρησιμοποιεί και αιθανόλη και μεθανόλη μαζί στην εστεροποίηση /μεταφορά-εστεροποίηση των πρώτων υλών που παράγουν την ίδια απόδοση.

Klarofix

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ 4 - 50 ΑΤΟΜΑ

Η SBR- Διαδικασία, είναι η παλαιότερη και η χιλιοδοκιμασμένη γενικά μέθοδος καθαρισμού. Σε αντίθεση με τις άλλες δοκιμασίες όπου έχουν απαραίτητα τρείς φάσεις καθαρισμού, εδώ υπάρχουν μόνο δύο. Στην πρώτη φάση καθαρισμού γίνεται η μηχανική προεργασία (φάση αντίδρασης βακτηριδίων), στην δεύτερη φάση καθαρισμού συνοψίζεται η βιολογική επεξεργασία (οζονοποίηση και ακτίνες UV) σε θάλαμο. Γιαυτό εξαλείφεται η μετέπειτα δεξαμενή καθίζησης λυμάτων.

 

Beton

 

ΥΨΗΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

1) Η klarofix, κατάφερε εδώ και χρόνια στα μεγάλα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων να καθιερώσει την SBR- Διαδικασία, (SequencingBatchReactor) την νεότερη γενιά ήδη σήμερα για τις απαιτητικές μετρήσεις του αύριο.

2) Μια καινούργια και καινοτόμα πατέντα δημιούργησε η Klarofix χωρίς ευαισθησία στην υπερφόρτωση ή στην αναστολή λειτουργίας του συστήματος. Τα έμβολα στην εγκατάσταση δεν είναι πλέον απαραίτητα.

3) Αρίστης ποιότητας υλικά, συνθετική ύλη ή ανοξείδωτος χάλυβας για τα συνεχόμενα λύματα καθώς και μη χρησιμοποίηση κινητών εξαρτημάτων μέσα στις δεξαμενές (πχ ηλεκτρικές αντλίες) καθιστούν την Klarofix, να παρουσιάζει ένα πολύ ανθεκτικό σύστημα επεξεργασίας λυμάτων.

 

Περισσότερα εδώ.

 

 

Plastik

 

ΥΨΗΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η klarofix, κατάφερε εδώ και χρόνια στα μεγάλα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων να καθιερώσει την SBR- Διαδικασία, (SequencingBatchReactor) την νεότερη γενιά ήδη σήμερα για τις απαιτητικές μετρήσεις του αύριο. Μια καινούργια και καινοτόμα πατέντα δημιούργησε η Klarofixχωρίς ευαισθησία στην υπερφόρτωση ή στην αναστολή λειτουργίας του συστήματος. Τα έμβολα στην εγκατάσταση δεν είναι πλέον απαραίτητα. Αρίστης ποιότητας υλικά, συνθετική ύλη ή ανοξείδωτος χάλυβας για τα συνεχόμενα λύματα καθώς και μη χρησιμοποίηση κινητών εξαρτημάτων μέσα στις δεξαμενές (πχ ηλεκτρικές αντλίες) καθιστούν την Klarofix, να παρουσιάζει ένα πολύ ανθεκτικό σύστημα επεξεργασίας λυμάτων.

 

Περισσότερα εδώ.

Klaropro

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ 40 - 3.000 ΑΤΟΜΑ

 

Η τεχνολογία μας βασίζεται στην επαναστατική μέθοδο, η οποία μέσω της οξυγόνωσης και του ειδικού εξοπλισμού, που περιέχει το σύστημα, παράγει βακτηρίδια από το ίδιο το σώμα, που δέχεται. Παράλληλα με σύστημα προστασίας βακτηριδίων που διαθέτει, δεν έχουμε απώλεια αυτών. Στην συγκεκριμένη μέθοδο, η μετακίνηση του όγκου των λυμάτων γίνεται μέσω υπό πίεσης αέρα, ο οποίος διοχετεύεται από αντλία που βρίσκεται έξω από τον βιολογικό και σαν αποτέλεσμα έχει, το χαμηλό κόστος λειτουργίας.

 

Περισσότερα εδώ.


Klarocom

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 5.000 ΑΤΟΜΑ

 

Για τον περιορισμό της ρύπανσης είναι ανάγκη να λαμβάνονται ορισμένα μέτρα, πριν τα λύματα καταλήξουν στον υδάτινο αποδέκτη. Το σοβαρό αυτό πρόβλημα αντιμετωπίζεται, με την κατασκευή μονάδων βιολογικών καθαρισμών. Η επεξεργασία και η ανακύκλωση των λυμάτων, μέσω βιολογικού καθαρισμού και η χρήση του ανακυκλωμένου ύδατος, για τις ανάγκες των κηπαίων μας , ώστε να μην σπαταλιέται το πολύτιμο πόσιμο νερό.

 

Είναι επιτακτική ανάγκη όλων.

 

Περισσότερα εδώ.

 


Containers

 

SBR Full Biologic

ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ - ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ - ΕΩΣ 150 m3 max / day.

 

Συνιστάται για περιοχές NATURE ή RAMSA όπου απαγορεύεται η χρήση μπετού.

 

 

 

 

Τεχνολογίες

Περιβαλλοντικά και κοινωνικοοικονομικά  οφέλη της τεχνολογίας βιοαερίου.


Ένα  από  τα  κύρια  προβλήματα  της  σημερινής  κοινωνίας  είναι  η  συνεχώς  αυξανόμενη παραγωγή  αποβλήτων.  Σε  πολλές  χώρες,  η  αειφόρος  διαχείριση  αποβλήτων,  αλλά  και  η μείωση  τους  έχουν  καταστεί  σημαντικές  πολιτικές  προτεραιότητες  και  συνιστούν  ένα σημαντικό μέρος των κοινών προσπαθειών για τη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης, των εκπομπών  των  αερίων  του  θερμοκηπίου  και  τη  μετρίαση  των  αλλαγών  του  παγκόσμιου κλίματος.  Η  ανεξέλεγκτη  απόθεση  των  αποβλήτων  δεν  είναι  πλέον  αποδεκτή  σήμερα.  Ακόμα και η ελεγχόμενη διάθεση τους στους Χ.Υ.Τ.Α. και η αποτέφρωση  τους δεν θεωρούνται πλέον βέλτιστες  πρακτικές  καθώς  τα  περιβαλλοντικά  πρότυπα  που  ισχύουν  σήμερα  είναι  πολύ  πιο αυστηρά, ενώ κύριος στόχος αποτελεί η ανάκτηση ενέργειας και η ανακύκλωση των θρεπτικών ουσιών και της οργανικής ύλης.

 

Περισσότερα εδώ.

.........................................

Βιολογικών

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ

 

Η λύση που προτείνει η Walleco, βασίζεται σε μια καινοτόμο και παγκόσμιας πρωτοτυπίας , τεχνολογία, η οποία εφαρμόζεται για τουλάχιστον έντεκα χρόνια στην Ευρώπη και από το 2011 και στην Ελλάδα. Η πρωτοτυπία της τεχνολογίας αυτής και η κατοχύρωση της, σε παγκόσμιο επίπεδο, οφείλεται στη επιστημονική ομάδα της UTPκαι στις εγκρίσεις και πιστοποιήσεις αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών Ινστιτούτων.

 

Περισσότερα εδώ.

.........................................

Βιοαερίου

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ

 

Τι είναι η αναερόβια χώνευση;

Η Αναερόβια Χώνευση (ΑΧ) είναι μια μικροβιολογική διεργασία αποσύνθεσης της οργανικής ύλης, απουσία οξυγόνου, η οποία είναι συνήθης σε πολλά φυσικά περιβάλλοντα και εφαρμόζεται σήμερα εκτενώς για την παραγωγή βιοαερίου σε αεροστεγείς δεξαμενές που

λειτουργούν ως αντιδραστήρες. Οι τελευταίοι είναι γνωστοί και ως χωνευτήρες. Ένα ευρύ φάσμα μικροοργανισμών εμπλέκεται στην αναερόβια διεργασία και έχει δύο κύρια τελικά προϊόντα: το βιοαέριο και το χωνευμένο υπόστρωμα. Το βιοαέριο είναι ένα καύσιμο αέριο το οποίο αποτελείται από μεθάνιο, διοξείδιο του άνθρακα και μικρές ποσότητες άλλων αερίων και ιχνοστοιχείων. Το δε χωνευμένο υπόστρωμα είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και επομένως κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό λίπασμα στη γεωργία.

 

Περισσότερα εδώ.

.........................................

Βιοντίζελ

 

ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΖΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Εισαγωγή πρώτης ύλης (ηλίανθος, ελαιοκράμβη, αγριακινάρα, καλαμπόκι, υπολείμματα ελαιοτριβείων, λίπη σφαγείων, τηγανέλαια, κ.α).

Στα φυτικά προϊόντα, η διαδικασία είναι ψυχρή σύνθλιψη (πρέσα) για την εξαγωγή των ελαίων του φυτού. Το υπόλειμμα της διαδικασίας αυτής είναι ζωοτροφή προς διάθεση.

Στην συνέχεια τα παραγόμενα έλαια αποθηκεύονται σε δεξαμενές. Από τις δεξαμενές γίνεται η τροφοδοσία των αντιδραστήρων παραγωγής βιοντίζελ και παράλληλα διοχετεύεται εντός των αντιδραστήρων, η συγκεκριμένη ποσότητα ενζύμων. Μετά το πέρας των 6 ωρών περίπου, ολοκληρώνεται η παρτίδα παραγωγής βιοντίζελ και γλυκερόλης.

Ακολουθεί διαχωρισμός και αποθήκευση των παραγόμενων προιόντων. Η όλη η διαδικασία δεν απαιτεί υψηλές θερμοκρασίες συγκριτικά με την συμβατική διαδικασία, παρά μόνο απαιτείται διαδικασία θέρμανσης των δεξαμενών, η οποία δεν υπερβαίνει τους 20 – 25 Cmaximum, και η οποία επιτυγχάνεται μέσω συστήματος γεωθερμίας για την αποφυγή καυσαερίων και την εξοικονόμηση ενέργειας με οικολογικό τρόπο.

Στην διαδικασία εστεροποίησης και μετεστεροποίησης της παραγωγής βιοντίζελ, δεν απαιτείται οξύ ή άλλα χημικά και έτσι επιτυγχάνουμε χαμηλό κόστος λειτουργίας , χαμηλό κόστος συντήρησης και μειωμένο κατασκευαστικό κόστος γιατί δεν απαιτούνται έξτρα δεξαμενές φύλαξης χημικών και συστήματα προστασίας. Στο τελικό παραγόμενο προϊόν δεν απαιτούνται μηχανήματα διαχείρισης τοξικών αποβλήτων γιατί στην ενζυματική διαδικασία δεν υπάρχουν.

 

Περισσότερα εδώ.

Πιστοποιήσεις

 

Οι πιστοποιήσεις της Bioconstruct είναι τα ίδια έργα της.

Στο σύνολο φτάνουν στις 170 μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο σε όλη την Ευρώπη. Οι αποδόσεις της, σε παραγωγή, φτάνουν στο 98%. Ο κάθε ενδιαφερόμενος - επενδυτής, μπορεί να επισκεφτεί, οποιαδήποτε μονάδα θέλει, σε οποιαδήποτε χώρα.

 

Έργα

 

ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ - ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

BIOCONSTRUCT - GERMANY

Γερμανική εταιρεία με έδρα το Βερολίνο.

 

Από την ιδέα στην υλοποίηση, ένα έργο ενέργειας απαιτεί μια ολοκληρωμένη τεχνογνωσία όλων των ειδικοτήτων.

 

Η ομάδα της Bioconstruct διακρίνεται, από τον συνδυασμό της πολύχρονης εμπειρίας με τον νέο τρόπο σκέψης. Οι αρμοδιότητες φτάνουν από την γεωργική τεχνογνωσία πάνω από το περιβαλλοντικό δίκαιο, την μηχανική κατασκευή, την λειτουργία και συντήρηση των μονάδων παραγωγής βιοαερίου.

Προκειμένου να διασφαλιστεί κατά το ανώτατο όριο, η οικονομική βιωσιμότητα και η λειτουργική ασφάλεια, έχουν εξοπλίσει τις μονάδες βιοαερίου τους, με εξαρτήματα τα οποία έχουν αποδειχθεί με την μακροχρόνια λειτουργίας τους. Τα τελευταία δέκα χρόνια, στο ενεργητικό τους, έχουν κατασκευάσει πάνω από 170 μονάδες βιοαερίου.

 

Φιλοσοφία της εταιρείας δεν είναι να κατασκευάσουν μόνο μια μονάδα υψηλής κερδοφορίας αλλά κυρίως να επιτευχτεί η προστασία του τόπου, όπου δημιουργείται και να κατασκευάσουν μια μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, φιλική προς το περιβάλλον.

 

Η πρόγνωση της αποδοτικότητας, εκτιμάται από τεχνολογικές οικονομικές και οικολογικές πτυχές.

 

Περισσότερα εδώ.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λαγκαδά 301, Σταυρούπολη,

θεσ/νίκη, Τ.Κ. 56430

Τηλ: 2315-505205

FAX: 2315-505206

 

email 1: info@walleco.eu 

email 2: email.walleco@gmail.com

 

Γενική Διεύθυνση:

Δαμουράς Δημήτρης (Κινητό: 6972-369800)

Διεύθυνση επιδοτήσεων & χρηματοδοτήσεων:

Παπαδέλης Δημήτρης (Κινητό: 6937-057314)

 

Για απευθείας επικοινωνία, πατήστε εδώ.

απολυμανσεις,
επεξεργασια λυματων τροφιμων,
αερισμος,
καθιζηση,
κυκλος καθαρισμου,
βιολογικη επεξεργασια λυματων,
βιολογικα συστηματα,
οργανικα αποβλητα,
καθαρισμος βιομηχανιων,
καθαρισμος κρεοπωλειων,
καθαρισμος κτηνοτροφικων μοναδων,
καθαρισμος πτηνοτροφικων μοναδων,
βακτηρια,
αποβλητα,
βιοαέρια,
μοναδες βιοαεριου,
πιστοποιησεις βιολογικες,
πιστοποιησεις βιοαεριου,
καθαρισμος φιλτρων,
αστικα λυματα,
δεξαμενη,
apolumanseis,
epeksergasia lumatwn trofimwn,
aerismos,
ka8izhsh,
kuklos ka8arismou,
viologikh epeksergasia lumatwn,
viologika susthmata,
organika apovlhta,
ka8arismos viomhxaniwn,
ka8arismos kreopwleiwn,
ka8arismos kthnotrofikwn monadwn,
ka8arismos pthnotrofikwn monadwn,
vakthria,
apovlhta,
vioaeria,
monades vioaeriou,
pistopoihseis viologikes,
pistopoihseis vioaeriou,
ka8arismos filtrwn,
container,
astika lymata,
deksamenh

Εικόνες (1)