logo

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
 
Σύνδεση  \/  Εγγραφή  \/ 

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Δεν έχετε Λογαριασμό ακόμη;

Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Όνομα Χρήστη. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 2 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Κωδικός πρόσβασης. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 4 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι.
Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι. ?>
Τα Πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

exnethellas horizontal mar 16
andras_gynaika_paidi

Ο Άνδρας, η Γυναίκα & το Παιδί

Αθλητισμός Αισθητική, Ομορφιά Εκπαίδευση, Σχολές, Εργασία Ενδιαφέροντα, Χόμπυ Κοσμήματα, Αξεσουάρ Μόδα, Ένδυση, Αξεσουάρ Οργάνωση Γάμου & Βάφτισης Παιδικά, Υπηρεσίες Εξοπλησμός, Είδη επιβίωσης

industry-icon

Η Επιχείρηση & Ο Εργαζόμενος

Είδη προστασίας Εξοπλισμός, Διαμόρφωση Αγροτικά Μηχανήματα Εξοπλισμός Διαφήμιση Προβολή Βιομηχανία, Εμπόριο, Υπηρεσίες Ειδήσεις, ΜΜΕ Τεχνολογία, Internet
ygeia_iatreia

H Υγεία, Ιατροί

Ιατρεία, Ιατροί Θεραπευτήρια Κλινικές Ιατρικά Μηχανήματα, Εξοπλισμός Διατροφικά, Θεραπευτικά Βοηθητικό Προσωπικό
katoikia_diakosmish

Η Κατοικία & ο Κήπος

Ακίνητα – Οικοδομικά Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Κατοικία – Διακόσμηση Κατοικίας Κατοικίδια, Αξεσουάρ, Ιατρεία
Έχουμε 6217 επισκέπτες συνδεδεμένους

myorthodontist banner business time

kosmovitrina banner business new

metakomisis banner business new

sofioglou banner business time

Στείλτε μας τα στοιχεία σας
English Arabic Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch Finnish French German Greek Hindi Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish Hebrew Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Albanian Hungarian Turkish Persian

Home Κατάλογος Exnetrussia - Εταιρία Κατασκευής και Διαφημισής στο διαδύκτιο


Exnetrussia - Εταιρία Κατασκευής και Διαφημισής στο διαδύκτιο Προβεβλημένο

Διεύθυνση
Λαγκαδά 301, Ελλάδα, 56430
Τηλέφωνο
(+30) 2315111002
E-mail
Ιστοσελίδα
Επισκέφτηκαν το URL
494
Επισκέψεις
652
Προβεβλημένη
Ναι
Λογότυπο
Η επιχείρηση μας στον χάρτη
Λέξεις Κλειδιά...
Αγαπημένο:
0СОЗДАНИЕ САЙТОВ
exnetrussia tikexnetrussia tik

exnetrussia tikКорпоративные сайты

exnetrussia tikexnetrussia tik

exnetrussia tikИнтернет магазины

exnetrussia tikexnetrussia tik

exnetrussia tikАпгрейд сайтов

exnetrussia computer

Η εταιρεία


exnetrussia logoΗ εταιρεία Exnet Hellas ιδρύθηκε το 1999 με επωνυμία Exelixis στην παροχή πολλαπλών υπηρεσιών, συμβουλευτικών οικονομικών και επενδυτικών, διαφημιστικών, τηλεφωνίας, διαδικτυακών υπηρεσιών, ασφαλιστικών,  και εμπορικών δραστηριοτήτων καθώς και μεσιτείας και κατασκευής ακινήτων.Από το 2001 η εταιρεία μας μπήκε ενεργά στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών δημιουργώντας εφαρμογές ίντερνετ και καλύπτοντας τις σημαντικά αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων στην προβολή μέσω του διαδικτύου.etaireia exnethellasΑπό το 2003 η εταιρεία μας ξεκίνησε μέσω ειδικών εφαρμογών την διαφημιστική προώθηση των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ταυτοχρόνως δημιουργήσαμε και τράπεζα πληροφοριών παραγωγών σε όλη την Ελλάδα μέσω μια ειδικής εφαρμογής στο διαδίκτυο και μέσω της ιστοσελίδας www.exactive.gr  Από το 2008 η εταιρεία μετονομάστηκε σε Exnet Hellas και ανέλαβε το τμήμα διαδικτυακών υπηρεσιών, με τους υπολοίπους τομείς της εταιρείας πλέον ασχολείται η νέα εμπορική εταιρεία Mania Market Ltd με έδρα την Σόφια και την Λευκωσία.

Η Exnet Hellas σήμερα δραστηριοποιείται στις κατασκευές εξειδικευμένων εφαρμογών διαδικτύου, κατασκευές ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, μηχανών αναζήτησης για προϊόντα, συστήματα μαζικών αποστολών email και sms και ταυτοχρόνως αναπτύσσει και άλλες επιχειρηματικές πλατφόρμες που δημοσιεύονται στην παρούσα εταιρική της ιστοσελίδα.Έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια ειδικό διαφημιστικό τμήμα που αναλαμβάνει να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του διαδικτύου υπέρ του πελάτη.Αυτό που μας ξεχωρίζει από τους συναγωνιστές μας είναι ποιότητα της εργασίας μας, η ταχύτητα και το χαμηλό κοστολόγιο σε συνδυασμό με την εν γένει υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών μας.Η ευελιξία των εφαρμογών που κατασκευάζουμε είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα.Προώθηση ιστοσελίδων

banner2


SEO - Προώθηση Ιστοσελίδων
Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας έναντι των μηχανών αναζήτησης είναι ένα έργο που σας δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσετε το 95% των μηχανών αναζήτησης στο διαδίκτυο.
Το 95% των χρηστών επιλέγουν τα ελεύθερα αποτελέσματα, και μόλις το 5% τους διαφημιζόμενους από δεξιά και από τα πλαίσια στην κορυφή της αναζήτησης. Στοχεύοντας στα ελεύθερα αποτελέσματα επιλέγουμε το μεγαλύτερο ποσοστό υποψηφίων πελατών, με περισσότερες αναζητήσεις και με το χαμηλότερο κόστος.
Διαφήμιση Google Adwords
Η εταιρεία μας έχει άμεση συνεργασία με την Google στα πλαίσια της συνεργασίας της Google με τις διαφημιστικές εταιρείες, διαθέτουμε λογαριασμό MSM το οποίο μας επιτρέπει να έχουμε επικοινωνία απευθείας με έναν google adwords2εξειδικευμένο υπάλληλο της Google  σε συνεργασία με τον οποίων οι εξειδικευμένοι διαφημιστικοί μας σύμβουλοι σχεδιάζουν την δική σας διαφημιστική καμπάνια με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα με τα λιγότερα χρήματα.
Διαφήμιση Google Adwords
Η εταιρεία μας έχει άμεση συνεργασία με την Google στα πλαίσια της συνεργασίας της Google με τις διαφημιστικές εταιρείες, διαθέτουμε λογαριασμό MSM το οποίο μας επιτρέπει να έχουμε επικοινωνία απευθείας με έναν εξειδικευμένο υπάλληλο της Google  σε συνεργασία με τον οποίων οι εξειδικευμένοι διαφημιστικοί μας σύμβουλοι σχεδιάζουν την δική σας διαφημιστική καμπάνια με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα με τα λιγότερα χρήματα.
Evprice.eu - Μηχανή Αναζήτησης Προϊόντων
Το www.evprice.eu  είναι μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών των προϊόντων των συνεργαζομένων  ηλεκτρονικών καταστημάτων.
evprice.Το www.evprice.eu εισάγει στην βάση δεδομένων της και ανανεώνει καθημερινά τα προϊόντα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα, και δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να αναζητήσουν προϊόντα πολλών καταστημάτων κάνοντας και την σύγκριση τιμών www.evprice.eu
Maniamail.eu - Email Marketing
Έρχεστε καθημερινά σε επαφή με  ενεργητικούς και παθητικούς πελάτες, οι οποίοι έχουν άμεσο ενδιαφέρον για τα προϊόντα σας, αν ζητούσατε από τον καθένα να σας δώσει το email του για να του στείλτε μια προσφορά  στο μέλλον, σίγουρα από τους 50 οι 30 θα σας έδιναν τα email τους. Αυτό σημαίνει ότι θα είχατε συγκεντρώσει πάνω από 700 email σε ένα μήνα, πελατών ή υποψηφίων πελατών  με τους οποίους έχετε συναντηθεί και σας γνωρίζουν. Θα σας πρότεινα να το κάνετε αυτό κάθε μέρα, να εκπαιδεύσετε και το προσωπικό σας να κάνει το ίδιο.
Έτσι ο κάθε άνθρωπος που μπαίνει στην επιχείρηση σας, ανεξάρτητα αν αγοράζει ή όχι θα σας αφήνει ένα δικό του email, για να τους στείλτε μια φορά το μήνα μια πολύ καλή και συμφέρουσα οικονομική προσφορά.
Εξωστρέφεια - Προώθηση στο Εξωτερικό
Τις εποχές της οικονομικής κρίσης η λύση και το φάρμακο της οικονομικής ιάσεως είναι η έξοδος σε μια νέα αναπτυσσόμενη αγορά.
Έτσι έχουμε μπροστά μας την Ευρώπη και την Ρωσία εύπορες αγορές πολλών χωρών όπως η Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Βέλγιο, οι σκανδιναβικές χώρες που στο σύνολο συνθέτουν μια αγορά των 500 εκατομμυρίων ανθρώπων της Ευρώπης, και φυσικά η ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Ρωσίας με 150 εκατομμύρια πληθυσμό.
Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια μελετά την Ευρωπαϊκή διαδικτυακή αγορά  για την προώθηση των προϊόντων -υπηρεσιών σας σε αυτές τις χώρες.

Υπηρεσίες


32
Κάνουμε την επιχείρησή σας ένα πραγματικό  όνειρο με τη δύναμη του Διαδικτύου, ανακαλύπτουμε νέους τρόπους, νέες ευκαιρίες στην επιχείρησή.

Η Exnet Hellas 14 χρόνια στο πλευρο σας, με την γνώση, την εμπειρία, την εμπιστοσύνη,τις λύσεις για το internet μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί να οδηγήσει την επιχείρησή σας στην επιτυχία.

Η οικοδόμηση ενός επιτυχημένου και αποτελεσματικού web και ένα online κατάστημα που θα μετατρέψει την επένδυσή σας σε ένα ορυχείο χρυσού.

844953980 Yes check answer 1 xlargeΠρόγραμμα SEO βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας σε όλες τις μηχανές αναζήτησης.

844953980 Yes check answer 1 xlargeΤα προγράμματα δράσης Google AdWords που στοχεύουν στο συμφέρον σας.

844953980 Yes check answer 1 xlargeΠρόγραμμα δράσης στην μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης Yandex στη Ρωσία για εκείνους που εξάγουν προϊόντα σε ταχέως  αναπτυσσόμενες αγορές και  προσελκύσουν νέους πελάτες.

844953980 Yes check answer 1 xlargeΗ παραγωγή όλων των ειδών των εξειδικευμένων εφαρμογών web.
844953980 Yes check answer 1 xlargeΦιλοξενία - Συντήρηση Ιστοσελίδων

844953980 Yes check answer 1 xlargeΑναβάθμιση Ιστοσελίδων

844953980 Yes check answer 1 xlargeΗ Exnet Hellas σας προσφέρει τον επαγγελματικό κατάλογο business.exnet.gr, για να προωθήσετε την επιχειρησή σας.
Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και δείτε προσφορές επισκεθφείτε την ιστοσελίδα μας, πατώντας εδώ


Λόγοι για να μας προτιμήσετε01Είμαστε συνεπείς έναντι των παρεχόμενων Προϊόντωνκαι Υπηρεσιών μας
02Εκτελούμε τα έργα στον χρόνο που θέλετε εσείς
03Για την υψηλή ποιότητα των έργων μας
04Σας διαθέτουμε πληθώρα ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσιών
05Άμεση εξυπηρέτηση σας καθ' όλη την διάρκεια της  συνεργασίας
06Χαμηλά κόστη σε σύγκριση με της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες
07Δυνατότητα κατασκευής κάθε είδους διαδικτυακού έργου
08Εμπειρία και παρουσία 15 ετών στο χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών

ΕπικοινωνίαΔιεύθυνση: Λαγκαδά 301
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Περιοχη: Σταυρούπολη
Τηλεφωνο: (+30) 2315111002
E-mail: info@exnetrussia.ru 

Εικόνες (1)