logo

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
 
Σύνδεση  \/  Εγγραφή  \/ 

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Δεν έχετε Λογαριασμό ακόμη;

Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Όνομα Χρήστη. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 2 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Κωδικός πρόσβασης. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 4 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι.
Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι. ?>
Τα Πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

exnethellas horizontal mar 16
andras_gynaika_paidi

Ο Άνδρας, η Γυναίκα & το Παιδί

Αθλητισμός Αισθητική, Ομορφιά Εκπαίδευση, Σχολές, Εργασία Ενδιαφέροντα, Χόμπυ Κοσμήματα, Αξεσουάρ Μόδα, Ένδυση, Αξεσουάρ Οργάνωση Γάμου & Βάφτισης Παιδικά, Υπηρεσίες Εξοπλησμός, Είδη επιβίωσης

industry-icon

Η Επιχείρηση & Ο Εργαζόμενος

Είδη προστασίας Εξοπλισμός, Διαμόρφωση Αγροτικά Μηχανήματα Εξοπλισμός Διαφήμιση Προβολή Βιομηχανία, Εμπόριο, Υπηρεσίες Ειδήσεις, ΜΜΕ Τεχνολογία, Internet
ygeia_iatreia

H Υγεία, Ιατροί

Ιατρεία, Ιατροί Θεραπευτήρια Κλινικές Ιατρικά Μηχανήματα, Εξοπλισμός Διατροφικά, Θεραπευτικά Βοηθητικό Προσωπικό
katoikia_diakosmish

Η Κατοικία & ο Κήπος

Ακίνητα – Οικοδομικά Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Κατοικία – Διακόσμηση Κατοικίας Κατοικίδια, Αξεσουάρ, Ιατρεία
Έχουμε 3105 επισκέπτες συνδεδεμένους

myorthodontist banner business time

kosmovitrina banner business new

metakomisis banner business new

sofioglou banner business time

Στείλτε μας τα στοιχεία σας
English Arabic Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch Finnish French German Greek Hindi Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish Hebrew Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Albanian Hungarian Turkish Persian

Home Κατάλογος Τρόφιμα, Ποτά ΑΣ ΟΡΥΖΩΝΕΣ ΑΞΙΟΥ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


ΑΣ ΟΡΥΖΩΝΕΣ ΑΞΙΟΥ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Προβεβλημένο

Διεύθυνση
Χαλκηδόνα, Ελλάδα, 57007
Τηλέφωνο
30. 23910 22226
Πόλη - Δήμος
Επισκέφτηκαν το URL
431
Επισκέψεις
756
Προβεβλημένη
Ναι
Η επιχείρηση μας στον χάρτη
Αγαπημένο:
0

Αρχική

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Φιλοσοφία των μελών μας είναι ότι ο άνθρωπος από αρχαιοτάτων χρόνων δημιουργούσε παλεύoντας με τη γη...μια γη όπου καλλιεργείται τουλάχιστον το 70% της ελληνικής παραγωγής ρυζιού.

Ο συνεταιρισμός μας ξεχωρίζει για την υπεύθυνη στάση του απέναντι σε παραγωγούς και συνεργάτες.


Η ζωή των μελών του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παραγωγή ρυζιού. Η παράδοση και η εμπειρία συνδυάζονται πάντοτε με την επιστήμη και την τεχνολογία, ώστε να δώσουν στους πελάτες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..

Προφίλ

Ο συνεταιρισμός μας ειδικεύεται στην παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία ρυζιών εξαιρετικής ποιότητας από όλες τις ποικιλίες indica και japonica. Παράλληλα, σύμφωνα με τις δραστηριότητες και τον εξοπλισμό του μπορεί άνετα να καλύψει όλο το φάσμα της παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας διαφόρων αγροτικών προϊόντων.

Συστάθηκε και λειτουργεί από το 2008. Μέλη του, καλλιεργητές ρυζιού 3ης γενιάς, άριστα καταρτισμένοι, με επιστημονικές γνώσεις, εξειδίκευση και εμπειρία που μπορούν κάλλιστα να εγγυηθούν την παραγωγή ανώτατης ποσότητας ρυζιού όλων των ποικιλιών .

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, διαθέτει υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα και εξοπλισμό. Το 2014 πραγματοποιεί εκτεταμένη επένδυση για την αγορά μηχανημάτων τελευταίας γενιάς με σκοπό τόσο την καλλιέργεια και την επεξεργασία ρυζιών υψηλής απόδοσης, όσο και την χρήση μεθόδων που σέβονται την εύφορη γη. Παράλληλα ,το 2015 προχωρά με επιτυχία στην απόκτηση ιδιόκτητων εγκαταστάσεων ξήρανσης, αποθήκευσης και συντήρησης ρυζιού, χωρητικότητας 8000 τόνων.

Από το 2008, έως και σήμερα, προσπαθεί συνεχώς να αυξήσει τις καλλιεργούμενες εκτάσεις ρυζιού γύρω από το δέλτα των ποταμών της εύφορης πεδιάδας Θεσσαλονίκης ,με αντίστοιχη συνεχόμενη αύξηση στις ποσότητες του παραγόμενου προϊόντος. Νέες ποικιλίες, συνεχώς, δοκιμάζονται και αξιολογούνται, ώστε να προωθηθούν σε πιο εκτεταμένη καλλιέργεια.

Ο συνεταιρισμός μας ξεχωρίζει για την υπεύθυνη στάση του απέναντι σε παραγωγούς και συνεργάτες. Η ζωή των μελών του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παραγωγή ρυζιού. Η παράδοση και η εμπειρία συνδυάζονται πάντοτε με την επιστήμη και την τεχνολογία ,ώστε να δώσουν στους πελάτες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Φιλοσοφία των μελών μας είναι ότι ο άνθρωπος από αρχαιοτάτων χρόνων δημιουργούσε παλεύοντας με τη γη…μια γη όπου καλλιεργείται τουλάχιστον το 70 % της ελληνικής παραγωγής ρυζιού.

ΔΙΑΘΕΤΙΘΕΤΑΙ ΡΥΖΙ σε συσκευασίες κατάλληλες για επαγγελματίες και χονδρεμπόρους.
Big Bags 1000-1200 κιλών
Σάκους 30, 10, 5 κιλών
ΔΙΑΘΕΤΙΘΕΤΑΙ ΕΜΦΛΟΙΟ ΡΥΖΙ όλων των ποικιλιών για βιομηχανίες

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συνεργασία και προσφορά.