logo

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
 
Σύνδεση  \/  Εγγραφή  \/ 

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Δεν έχετε Λογαριασμό ακόμη;

Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Όνομα Χρήστη. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 2 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Κωδικός πρόσβασης. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 4 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι.
Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι. ?>
Τα Πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

exnethellas horizontal mar 16
andras_gynaika_paidi

Ο Άνδρας, η Γυναίκα & το Παιδί

Αθλητισμός Αισθητική, Ομορφιά Εκπαίδευση, Σχολές, Εργασία Ενδιαφέροντα, Χόμπυ Κοσμήματα, Αξεσουάρ Μόδα, Ένδυση, Αξεσουάρ Οργάνωση Γάμου & Βάφτισης Παιδικά, Υπηρεσίες Εξοπλησμός, Είδη επιβίωσης

industry-icon

Η Επιχείρηση & Ο Εργαζόμενος

Είδη προστασίας Εξοπλισμός, Διαμόρφωση Αγροτικά Μηχανήματα Εξοπλισμός Διαφήμιση Προβολή Βιομηχανία, Εμπόριο, Υπηρεσίες Ειδήσεις, ΜΜΕ Τεχνολογία, Internet
ygeia_iatreia

H Υγεία, Ιατροί

Ιατρεία, Ιατροί Θεραπευτήρια Κλινικές Ιατρικά Μηχανήματα, Εξοπλισμός Διατροφικά, Θεραπευτικά Βοηθητικό Προσωπικό
katoikia_diakosmish

Η Κατοικία & ο Κήπος

Ακίνητα – Οικοδομικά Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Κατοικία – Διακόσμηση Κατοικίας Κατοικίδια, Αξεσουάρ, Ιατρεία
Έχουμε 3629 επισκέπτες συνδεδεμένους

myorthodontist banner business time

kosmovitrina banner business new

metakomisis banner business new

sofioglou banner business time

Στείλτε μας τα στοιχεία σας
English Arabic Bulgarian Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch Finnish French German Greek Hindi Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish Hebrew Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Albanian Hungarian Turkish Persian

Home Κατάλογος Ακίνητα, Οικοδομικά Κατασκευαστικές Εταιρίες ΕΛΕΚΟ - Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία.


ΕΛΕΚΟ - Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία.

Διεύθυνση
Δαναϊδων 7, Ελλάδα, 54626, 69773450096932413151
Τηλέφωνο
+30.2310545450
Ιστοσελίδα
Επισκέφτηκαν το URL
1114
Επισκέψεις
1519
Προβεβλημένη
όχι
Η επιχείρηση μας στον χάρτη
Αγαπημένο:
0

Εταιρεία

Η εταιρεία ΕΛΕΚΟ δημιουργήθηκε το 2006 από την συνένωση των τεχνικών εταιριών "Νεοδόμηση" και "Decorama", οι οποίες διέθεταν μια μακροχρόνια πορεία στον κατασκευαστικό κλάδο.

Η εταιρία "Νεοδόμηση" της Πολιτικού Μηχανικού Ελεμίνογλου Μαρίας, η οποία δραστηριοποιούνταν από το 1983 στον τομέα των κατασκευών, συνενώθηκε με την εταιρία του Αρχιτέκτονα Μηχανικού Κορακίδη Ηλία , η οποία εξειδικευόταν στις ανακαινίσεις από το 1991.

 

Η ΕΛΕΚΟ εγγυάται την αισθητική ποιότητα των κατασκευών σε συνδυασμό με το γρήγορο χρόνο εκτέλεσης καθώς και το χαμηλό κόστος.

Επίσης, είναι σε θέση να εφαρμόσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε ότι αφορά την ενσωμάτωση άριστων υλικών στις κατασκευές, με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες εφαρμογής, έτσι ώστε να καταδεικνύεται η αισθητική ανωτερότητά τους.

Η ΕΛΕΚΟ έχει ως κανόνα την παροχή συνολικών λύσεων με στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Επιπλέον, μεριμνά για τη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού της, με τη συμμετοχή του σε σεμινάρια που αφορούν την κατασκευή, τη διοίκηση, τον προγραμματισμό τεχνικών έργων, με σκοπό να διατηρεί το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισής του.

Η ΕΛΕΚΟ διαθέτει εξωτερικούς συνεργάτες, μηχανικούς και συμβούλους, οι οποίοι εξειδικεύονται σε διάφορα επιστημονικά πεδία.

Μετά την συνένωση

Έκτοτε η εταιρεία αναλαμβάνει κατασκευές δημοσίων και ιδιωτικών έργων, ανακαινίσεις (κατοικιών, καταστημάτων, χώρων συναθροίσεως κοινού κτλ.), εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους κατασκευής πάντα με γνώμονα την επίτευξη υψηλής ποιότητας.

eleko

Τομείς δραστηριοποίησης

Στα οικοδομικά έργα που κατασκευάζει η εταιρία μας δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της Ποιότητας, την οποία διασφαλίζουμε μέσα από ένα σύνολο διαδικασιών και ελέγχων που τηρούμε, ώστε να επιτυγχάνεται το υψηλό επίπεδο προδιαγραφών και η ικανοποίηση του πελάτη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις τεχνολογίες εφαρμογής και στις λεπτομέρειες της κατασκευής, που αποτελούν την βασική φιλοσοφία μας στο οικοδομικό έργο. Αξιολογούμε τους συνεργάτες μας και συνεργαζόμαστε με υπεργολάβους και προμηθευτές που ταυτίζονται με τις αρχές διασφάλισης ποιότητας που θέτει η εταιρία μας. 

Η ανακαίνιση αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία της εταιρίας μας. Αναλαμβάνουμε αυτοδύναμα την εκτέλεση και επίβλεψη της ανακατασκευής επαγγελματικών και εκθεσιακών εσωτερικών χώρων, εμπορικών καταστημάτων, ξενοδοχείων καθώς και κατοικιών, ακόμη και αυτών που απαιτούν εξειδικευμένες τεχνικές εφαρμογές. Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργούμε χώρους που συνδυάζουν την λειτουργικότητα της κατασκευής, και την καλαισθησια μένοντας πάντα πιστοι στο τρίπτυχο Ποιότητα-Χρονος κατασκευής- Κόστος. Για αυτό το λόγο κάθε ανακαίνηση συνοδεύεται απο αναλυτικό συμβόλαιο που δεσμεύει την εταιρία μας σε ότι αφορά τα ποιοτικά standards, τον χρόνο παράδοσης και τον ακριβή προϋπολογισμό του έργου.

Η ΕΛΕΚΟ εγγυάται άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, συνδυασμένο με τον σύντομο χρόνο εκτέλεσης και στο χαμηλότερο κόστος κατασκευής. Η εμπειρία μας στην διαμόρφωση μεγάλων επαγγελματικών χώρων, πάσης φύσεως, αποδεικνύεται και από τον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό έργων αυτής της κατηγορίας που έχουμε υλοποιήσει: 

Η τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε στον τομέα των αντιπαροχών και των ιδιωτικών κατασκευών είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας που συσσώρευσε η ΕΛΕΚΟ από την υλοποίηση έργων σε όλους τους παραπάνω τομείς των κατασκευών. Η εταιρία διαθέτει μηχανισμούς για την αναζήτηση οικοπέδων και ακινήτων. Είναι σε θέση να προτείνει στους υποψήφιους πελάτες τις καλύτερες δυνατές λύσεις στο επίπεδο της ενσωμάτωσης άριστων ποιοτικά υλικών στην κατασκευή, με τις πλέον σύγχρονες και μοντέρνες τεχνολογίες εφαρμογής, αλλά και με ένα αποτέλεσμα που αναδεικνύει την αισθητική υπεροχή.

Οι τομείς δραστηριοποίσης της εταιρίας μας σε επίπεδο αντιπαροχής και ιδιωτικών έργων ειναι οι εξής;

  • Αναζήτηση οικοπέδων
  • Εκπόνηση μελετών
  • Υλοποίηση κατασκευής
  • Πωλήσεις κατοικιών - διαμερισμάτων
  • Έρευνα για εξεύρεση, αξιολόγηση και εκτίμηση οικοπέδων ε περιοχές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για ανέγερση οικιστικών μονάδων, εμπορικών, πολιτιστικών και  αθλητικών κέντρων.
  • Ανάπτυξη δομημένου περιβάλλοντος, προσδιορισμός χρήσεων, χρηματοοικονομική ανάλυση εκροών - εισροών, προσδιορισμός χρηματοδοτικών σχημάτων και νομικών μορφών διαχείρισης, προσέλκυση χρηματοδοτικών παραγόντων.

Ανθρώπινο Δυναμικό

anthropino_dinamikoΕλεμίνογλου Μαρία – Πολιτικός Μηχανικός

Κορακίδης Ηλίας – Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Κωστής Ιωάννης – Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Μήτσα Ελένη – Πολιτικός Μηχανικός

Ελεμίνογλου Αριστομένης – Πολιτικός Μηχανικός

Msc Construction Project Management.

Γαλάρας Κωνσταντίνος – Πολιτικός Μηχανικός

Msc Οργάνωση και διοίκηση τεχνικών συστημάτων.

 

Το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης σε συνδυασμό με τους πολυάριθμους εξωτερικούς συνεργάτες διασφαλίζουν την αρτιότητα, την αξιοπιστία και την συνέπεια σε κάθε έργο.

 

 

Στόχοι και Στρατηγική

stratigikiΚύριος μελλοντικός στόχος της εταιρίας ΕΛΕΚΟ είναι η αύξηση του μεριδίου της αγοράς στον κατασκευαστικό κλάδο. Η επίτευξη του στόχου αυτού θα υλοποιηθεί με την εισχώρηση της εταιρίας και ενασχόλησή της με την δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων και παραθεριστικών κατοικιών σε τουριστικά θέρετρα της Ελλάδος, αναμένοντας την προσέλκυση και Ευρωπαϊκού πελατολογίου.

 

Παράλληλα στοχεύει στην αύξηση της οικοδομικής δραστηριότητάς της στο νομό Θεσσαλονίκης και στους όμορους σε αυτόν νομούς, καθώς και στην επέκτασή της στην ευρύτερη αγορά των Βαλκανίων.

 

 

Επικοινωνία

 


Υπεύθυνος Επικοινωνίας:

Ηλίας Κορακίδης - 6977345009 

 

 

 

 

Εικόνες (1)