logo

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 
Σύνδεση  \/  Εγγραφή  \/ 

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Δεν έχετε Λογαριασμό ακόμη;

Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Όνομα Χρήστη. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 2 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Παρακαλώ, εισάγετε έγκυρο Κωδικός πρόσβασης. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 4 χαρακτήρες και να περιλαμβάνει μόνο γράμματα και αριθμούς.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι.
Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι ίδιοι. ?>
Τα Πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

exnethellas horizontal mar 16
andras_gynaika_paidi

Ο Άνδρας, η Γυναίκα & το Παιδί

Αθλητισμός Αισθητική, Ομορφιά Εκπαίδευση, Σχολές, Εργασία Ενδιαφέροντα, Χόμπυ Κοσμήματα, Αξεσουάρ Μόδα, Ένδυση, Αξεσουάρ Οργάνωση Γάμου & Βάφτισης Παιδικά, Υπηρεσίες Εξοπλησμός, Είδη επιβίωσης

industry-icon

Η Επιχείρηση & Ο Εργαζόμενος

Είδη προστασίας Εξοπλισμός, Διαμόρφωση Αγροτικά Μηχανήματα Εξοπλισμός Διαφήμιση Προβολή Βιομηχανία, Εμπόριο, Υπηρεσίες Ειδήσεις, ΜΜΕ Τεχνολογία, Internet
ygeia_iatreia

H Υγεία, Ιατροί

Ιατρεία, Ιατροί Θεραπευτήρια Κλινικές Ιατρικά Μηχανήματα, Εξοπλισμός Διατροφικά, Θεραπευτικά Βοηθητικό Προσωπικό
katoikia_diakosmish

Η Κατοικία & ο Κήπος

Ακίνητα – Οικοδομικά Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Κατοικία – Διακόσμηση Κατοικίας Κατοικίδια, Αξεσουάρ, Ιατρεία

myorthodontist banner business time

kosmovitrina banner business new

metakomisis banner business new

sofioglou banner business time

Στείλτε μας τα στοιχεία σας

Home Κατάλογος Ιστοσελίδων Franchise

Προβολή # 
# Σύνδεσμος Επισκέψεις
1   Link   1000 +1 Προτάσεις Συνεργασίας Franchise
Πύλη που συγκεντρώνει στοιχεία για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν σύμφωνα με τη σύμβαση Franchise.
373
2   Link   All Digital Club
24ωρα καταστήματα αυτόματης ενοικίασης και πώλησης προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας DVD, VHS με franchise. Νέα, φωτογραφίες, τα βήματα και οι προϋποθέσεις υλοποίησης του All Digital Club.
313
3   Link   Coffee Energy Hellas Α.Ε.
Eλληνική εταιρεία που έχει την νόμιμη εκμετάλλευση του διακριτικού τίτλου "Coffee Energy" για την Ελλάδα, τον οποίο παραχωρεί προς συνεργασία σε καταστήματα με τη μορφή franchising.
380
4   Link   Easy Internet Cafe Greece
Franchise της EasyInternetCafe στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας Moving Media, με προνομιακές δυνατότητες συνεργασίας.
335
5   Link   FBS - FranbISE BUSINESS SERVICES
Η μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων παρέχει υπηρεσίες σε δικαιοπαρόχους και σε διακαιοδόχους.
300
6   Link   Franchise
Πληροφορίες για το ελληνικό Franchise. Η ιστοσελίδα έχει ως στόχο την πληροφόρηση όλων των εμπλεκομένων με τον θεσμό του franchise. Παρουσίαση του περιεχομένου του περιοδικού Franchise Business.
327
7   Link   Franchise Blog της New Business
Η New Business είναι μια από τις μεγαλύτερες και η πλέον εξειδικευμένη και καθετοποιημένη εταιρεία Δημιουργίας και Ανάπτυξης Δικτύων franchise η οποία παρέχει από το 2001 ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε θέματα Franchising και Licensing.
259
8   Link   FRANCHISE DEAL - Ολες οι εταιρίες Franchise
Η δικαιόχρηση αποτελεί την πιο διαδεδομένη μορφή ανάπτυξης επιχειρήσεων παγκοσμίως εδώ και πολλά χρόνια. Στην Ελλάδα από το 2000 και μετά ολοένα είναι και μεγαλύτερο το ενδιαφέρον από νέους και νέες να κάνουν την επαγγελματικό τους βήμα επιλέγοντας μία εταιρεία που αναπτύσσεται με franchise.
466
9   Link   Franchise New Business
H New Business είναι η μεγαλύτερη και η πλέον εξειδικευμένη και καθετοποιημένη εταιρία Δημιουργίας & Ανάπτυξης Δικτύων Franchise στην Ελλάδα. Παρέχει από το 2001 ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε θέματα franchising και Ανάπτυξης Επιχειρηματικών και Επιχειρησιακών Δικτύων.

Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία, με τεχνολογία αιχμής, εμμένοντας στα υψηλότερα επαγγελματικά standards, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα Franchising και Business Consulting.

Για την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών προς τους συνεργάτες-πελάτης της, η New Business, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της καθετοποιημένης και ολοκληρωμένης λύσης, δημιούργησε δύο συγγενείς εταιρίες, την New Business Construction (κατασκευαστική) και τη New BusinessTechnology (Τεχνολογίας αιχμής), οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες που συμπληρώνουν την New Business Franchise, δίνοντας πραγματικές λύσεις με το κλειδί στο χέρι (turn key solutions).

Πιο αναλυτικά η New Business Construction, μελετά, σχεδιάζει, κατασκευάζει και ολοκληρώνει τις επιχειρηματικές προτάσεις που προτείνει και παρουσιάζει η New Business Franchise, έχοντας έτσι τη δυνατότητα για μια καθ’ όλα ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών.

Η New Business Technology είναι δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρία παροχής υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, η οποία συμβάλει δυναμικά με τεχνολογικές λύσεις, στην άρτια οργάνωση, παρακολούθηση και λειτουργία του συνεργάτη – franchisee
334
10   Link   Franchise Success
To περιοδικό για το επιτυχημένο Franchising στην Eλλάδα.
290
11   Link   Franchise στην Ελλάδα
Τα πάντα για το franchising στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
350
12   Link   Franchisekey
Η Franchisekey - ο μεγαλύτερος διεθνής κατάλογος σχετικά με το Franchise και το Master Franchise. Προσφέρει χιλιάδες ευκαιρίες Franchising, Licencing κ.α. από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
935
13   Link   GIT Gifts
Μέθοδος franchising. Πώληση brand name.
335
14   Link   Kαταστήματα PALERMO
Τα καταστήματα PALERMO clothes & accessories εμπορεύονται

γυναικεία ενδύματα διαφόρων ειδών καθώς επίσης και αξεσουάρ.

Στοχεύουν πάντα στην κορυφαία ποιότητα με γνώμονα την χαμηλή τιμή.

Τα καταστήματα PALERMO clothes & accessories εμπορεύονται

γυναικεία ενδύματα διαφόρων ειδών καθώς επίσης και αξεσουάρ.

Στοχεύουν πάντα στην κορυφαία ποιότητα με γνώμονα την χαμηλή τιμή.
302
15   Link   Medical Promotions ΕΠΕ
Marketing που αναβαθμίζει την ταυτότητα σας!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια εταιρεία αντιμετωπίζει συνολικά τις ανάγκες του επαγγελματία ιατρού και παρέχει ολιστική κάλυψη σε θέματα marketing και επιχειρηματικής ανάπτυξης στον κλάδο της Υγείας!

Στη MEDICAL PROMOTION παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα marketing και επιχειρηματικής υποστήριξης, πλήρως εξειδικευμένες για τον κλάδο της Υγείας, με επιτυγχή δραστηριότητα για περισσότερα απο 5 χρόνια τοσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Γνωρίζουμε τον κώδικα δεοντολογίας και παρέχουμε όλα τα εργαλεία για την ενίσχυση της ταυτότητας του εκάστοτε επαγγελματία, αλλα και του οργανωμένου ιατρικού κέντρου, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης του ασθενή αλλά και την ενίσχυση ροής των ασθενών στον εκάστοτε επαγγελματικό χώρο.

Ακούμε τις ανάγκες εκάστοτε δυνητικού πελάτη μας και μέσα απο ένα ευρύ πλέγμα υπηρεσιών προτείνουμε τη καλύτερη δυνατή λύση, με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση ως ένα πλήρως οργανωμένο one stop shop για το χώρο της υγείας
351
16   Link   PETIT BATEAU HELLAS

Η ιστορία τής Petit Bateau ξεκινάει το 1893 στη Troyes της Γαλλίας με μια απλή, βαμβακερή κλωστούλα. Φτιαγμένη με πολύ φροντίδα, η μαγική αυτή κλωστούλα ήταν τόσο ζωηρή που μεταμορφώθηκε αμέσως σε βρακάκι. Ολοένα και πιο άτακτη, μπλέχτηκε σε ένα σωρό περιπέτειες και σιγά-σιγά, με τον χρόνο, εξελίχθηκε σε ρούχο. Με αποτέλεσμα, σήμερα, να μας ντύνει όλους: τους ανήσυχους, αλλά και πιο ήσυχους, τους μικρούς, αλλά και πιο μεγάλους.

Η Petit Bateau διαθέτει μια υψηλής ποιότητας συλλογή ρούχων και εσωρούχων για μωρά (0 έως 24 μηνών) και παιδιά (2 έως 12 ετών).

Συνωμοτεί όμως και με όσους, αν και μεγαλύτεροι σε ηλικία, έχουν κρατήσει το παιδικό τους πνεύμα προτείνοντάς τους εσώρουχα, πιτζάμες, ρούχα και T-Shirts που καλύπτουν μεγέθη από 14 (small) έως 18 ετών (large).

Η Petit Bateau αποτελείται σήμερα από 5.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο, όπως ΗΠΑ, Ιαπωνία, Βραζιλία, Σαουδική Αραβία... και Ελλάδα.
586
17   Link   Spuntino
Πληροφορίες για τα Ιταλικά εστιατόρια, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, πληροφορίες για franchising.
305
18   Link   The Franchise Co.

H "The Franchise Co." είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων. Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία, επαρκή υλικοτεχνική υποδομή και συνεργασίες με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα franchising και retailing.

H "The Franchise Co." δημιουργήθηκε το 1997 από τον κ. Παναγιώτη Ρουσόπουλο ο οποίος βρίσκεται στο χώρο του franchise και retail από το 1984. Από την ίδρυση της η "The Franchise Co." συμμετέχει με ιδιαίτερη επιτυχία στην οργάνωση και ανάπτυξη εταιρειών με τη μέθοδο του franchising. Εργαζόμαστε με τη διοίκηση επιτυχημένων εταιρειών, οι οποίες επιθυμούν περαιτέρω ανάπτυξη αξιοποιώντας τη δυναμική του franchise, ενώ παράλληλα παρέχουμε υπηρεσίες προς υποψήφιους franchisees οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν σε κάποιο δίκτυο.

Συσσωρεύοντας εμπειρία από το 1997 και μεταφέροντας την εικοσαετή και πλέον εμπειρία των στελεχών της, η "The Franchise Co." έχει αναλάβει στη μέχρι σήμερα πορεία της το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων για την ανάπτυξη δικτύων λιανικής μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων στο χώρο του retail. Στο πελατολόγιο της “The Franchise Co.” συγκαταλέγονται γνωστές αλυσίδες του λιανεμπορίου όπως: VODAFONE, ETEM, OPEN 24, INFOQUEST, MICROLAND, 5ASEC, MEDIA STROM, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ, L’ ARTIGIANO, ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ κ.α.

Η "The Franchise Co." είναι στη διάθεση σας να λύσει οποιεσδήποτε απορίες έχετε πάνω σε θέματα franchise, είτε αυτές προέρχονται από εδραιωμένες εταιρείες του χώρου και υποψήφιους franchisors είτε από άτομα τα οποία εξετάζουν την πιθανότητα εισόδου σε ένα δίκτυο.
304
19   Link   www.BeAstarwithUs
Η Ιδέα
Η ιδέα μας είναι ένα σύστημα απασχόλησης το οποίο αποτελεί ένα είδος Franchise με όλα τα πλεονεκτήματα μιας εφαρμοσμένης και ήδη πετυχημένης μεθόδου ελεύθερης συνεργασίας. Κύριο χαρακτηριστικό του συστήματος αυτού είναι ότι δεν απαιτεί αρχική επένδυση κεφαλαίου και, κατά συνέπεια, ελαχιστοποιεί το ρίσκο της αποτυχίας. Το συγκεκριμένο μοντέλο, εφαρμόζεται με επιτυχία για περισσότερα από 20 χρόνια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και περισσότερα από 10 χρόνια στην Ελλάδα με άριστα αποτελέσματα.
Το Προφίλ
Η πιο πάνω μέθοδος απευθύνεται σε ανθρώπους δυναμικούς και δραστήριους, οι οποίοι επιθυμούν:

1. Δραστηριότητα με αμοιβές και κίνητρα χωρίς περιορισμούς (δείτε πεδίο επιβράβευση)
2. Αύξηση του εισοδήματός τους με απασχόληση από 10 έως 30 ώρες το μήνα (δυνατότητα ημιαπασχόλησης)
3. Απασχόληση με σημαντικές προοπτικές και αμοιβές σύμφωνα με την αποδοτικότητά τους (δυνατότητα πλήρους απασχόλησης)
4. Δραστηριότητα στο χώρο των δημόσιων σχέσεων
5. Δυνατότητα προσωπικής δημιουργίας και επαγγελματική ελευθέρια

Τα Οφέλη

1. Συνεργασία με πολυεθνική που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της
2. Aμεσα αποτελέσματα
3. Ποσοστό κέρδους 40%
4. Eξτρα μηνιαίο μπόνους
5. Ετήσιο μπονους
6. Εταιρικό αυτοκίνητο (κατόπιν προϋποθέσεων-δείτε πεδίο επιβράβευση)
7. Δωρεάν επικοινωνία (κινητό-βάση προϋποθέσεων)
8. Εκπαιδευτικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό (δείτε πεδίο επιβράβευση)
9. Ταξίδια Επιβράβευσης σε Ελλάδα και εξωτερικό (δείτε πεδίο επιβράβευση)
10. Aμεση παράδοση προϊόντων οπουδήποτε στην Ελλάδα χωρίς κόστος για τον παραλήπτη
11. Ελεύθερο ωράριο
12. Δυνατότητα εργασίας εντός και εκτός Ελλάδα
13. Πρωτότυπη επαγγελματική υποστήριξη (δείτε πεδίο γνωριμία)
14. Αμοιβές βάση παραγωγικότητας
15. Χαμηλό κόστος εκκίνησης της εργασίας χωρίς ρίσκο

409
20   Link   www.franchise.idx.gr
Κατάλογος με τις Ελληνικές εταιρίες που διατίθενται για Franchise.
369
21   Link   Ανθοδέσμη Φρέσκα Φρούτων
Η Yummy-Yummy είναι η μόνη, με εξουσιοδοτημένο εμπορικό σήμα επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα για να δημιουργεί ανθοδέσμες φρέσκων φρούτων για οποιαδήποτε ειδική περίπτωση. Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο φρέσκα φρούτα για να δημιουργήσουμε τις υπέροχες ανθοδέσμες φαγώσιμων φρούτων στην ημερομηνία της παραγγελίας.Οι φαγώσιμες ανθοδέσμες φρέσκων φρούτων από τη Yummy-Yummy είναι ένας υγιής τρόπος για να δώσετε ένα όμορφο δώρο σε αυτούς που αγαπάτε.

Η Yummy-Yummy διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ανθοδέσμες φρέσκων φρούτων , οι οποίες μπορούν να ταιριάξουν σε οποιαδήποτε περίπτωση…. Ανεξάρτητα εάν θα είναι ένας γάμος, μια βάπτιση γενέθλια, ονομαστική εορτή , Χριστούγεννα, Πάσχα, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η γέννηση ενός παιδιού, για να πάτε ένα δώρο στο σπίτι κάποιου ή για να κάνετε ένα δώρο σε κάποιον που αγαπάτε .Είναι επίσης και ένα όμορφο ντεκόρ για ένα δείπνο .Είναι πεντανόστιμες καθώς επίσης και υγιεινές!Οι φαγώσιμες ανθοδέσμες φρέσκων φρούτων δημιουργούνται από μια μεγάλη ποικίλα φρούτων. Χρησιμοποιούμε χυμώδη ανανά, νόστιμες φράουλες, γλυκό πεπόνι, σταφύλια, αχλαδια, ροδακινα, καρπουζι, μπανάνες, φέτες πορτοκαλιού, και πράσινα μήλα. Προσφέρουμε επίσης ανθοδέσμες ,των οποίων τα φρούτα τα έχουμε βουτήξει στη σοκολάτα. Έχουμε βυθισμένες στη σοκολάτα φράουλες, μπανάνες, ανανά, φέτες πορτοκαλιού, αχλαδι, και κομμάτια από πράσινα μήλα. Μπορούμε να βυθίσουμε τα φρούτα σας στη σοκολάτα γάλακτος, τη σκοτεινή σοκολάτα, ή την άσπρη σοκολάτα.Κάθε ανθοδέσμη φρέσκων φρούτων κατασκευάζεται από φρούτα που έχουν κοπεί την ήμερα κατασκευής έτσι ώστε η ανθοδέσμη να είναι φρεσκότατη .Είτε την παραλάβετε από το κατάστημα μας είτε επιλέξετε να την στείλετε, μπορείτε πάντα να βασισθείτε σε μας στο ότι θα παραλάβετε μια υψηλής ποιότητας ανθοδέσμη φρέσκων φρούτων από την Yummy-Yummy.gr.Η Yummy-Yummy έχει ανοίξει δύο νέα τμήματα: τα πρωτότυπα μπουκέτα από καραμέλες και τα φρεσκοψημένα μίνι κέικ. Τα μπουκέτα από καραμέλες είναι μια απόλαυση για όποιον αγαπάει τη σοκολάτα και τις καραμέλες και τα μίνι κέικ από σοκολάτα ή βανίλια είναι φρεσκοψημένα και νόστιμα. Θα εντυπωσιάσουν σίγουρα σε κάθε εκδήλωση ή γιορτή.Ανυπομονούμε να σας κάνουμε πελάτες μας , και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας σε ότι αφορά τις παραγγελίες σας για ανθοδέσμες φρέσκων φρούτων, μπουκέτα από καραμέλες και φρεσκοψημένα μίνι κέικ.
346
22   Link   Δικαιόχρηση
Καλώς ήρθατε στο πιο ολοκληρωμένο Portal επιχειρηματικών ευκαιριών και προτάσεων στην Ελλάδα

Καθώς οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις ενημέρωσης αυξάνονται καθημερινά, οι ηλεκτρονικές σελίδες περιεχομένου γίνονται όλο και πιο σημαντικές. Αναγνωρίζοντας την μεγάλη ανάγκη για ουσιαστική και υπεύθυνη ενημέρωση της αγοράς, δημιουργήσαμε την πρώτη ουδέτερη επιχειρηματική πύλη για την ελληνική Δικαιόχρηση. Εδώ θα βρείτε ό, τι θα πρέπει να γνωρίζετε για το Franchising (τη Δικαιόχρηση), το Licensing (την αδειοδότηση) και τα Vending Machines (τους αυτόματοι πωλητές).

Πάντοτε πιστεύαμε, ότι μόνο η σωστή, υπεύθυνη και ολοκληρωμένη ενημέρωση μπορεί να προστατέψει αποτελεσματικά τόσο τους επενδυτές, όσο και τον ίδιο το θεσμό της δικαιόχρησης.

Σας καλούμε να εξερευνήσετε με την ησυχία σας όλες τις θεματικές ενότητες της πληρέστερης πύλης για το franchise στην Ελλάδα, πριν κάνετε το οποιοδήποτε επιχειρηματικό ή επενδυτικό βήμα. Διαβάστε ένα από τα χιλιάδες άρθρα ή δελτία τύπου για το franchising ή αναζητήστε, τί έχει γραφεί για κάθε εταιρεία ή σύστημα FRANCHISE.

Η κάθε επιχειρηματική κίνηση και επένδυση και ιδιαίτερα η ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΗ (FRANCHISE) είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Η FC&D Franchise Consulting & Development για περισσότερα από 10 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό σας με πολύτιμες συμβουλές, με σωστή καθοδήγηση και κυρίως με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Στόχος μας ήταν - και είναι - η δημιουργία ουσιαστικών ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ για εσάς, τους πελάτες μας! Στη Franchise DBase μας και στα Franchise News & Articels για το θεσμό του franchising θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και τις απαντήσεις που αναζητάτε, καθώς και πλήρη στοιχεία για:

* 470 Συστήματα Franchise
* 25 Συστήματα Licensing
* 66 Συστήματα που αναπτύσσονται στο εξωτερικό
* 13 Συστήματα Χονδρικής - Διανομής
* 12 Συστήματα που αναζητούν Master Franchisee στην Ελλάδα
* 1 Συστήματα Mobile Franchise
* 2 BizOpp / Επιχειρηματική Ευκαιρία
351
23   Link   Ι. Σ. Αδάμης ΑΕΒΕ
Παρουσίαση του ομίλου εταιρειών. "Beer Academy" και "Archeon Gefsis" με τη μέθοδο franchising
349
24   Link   Καθαρισμός αυτοκινήτου στο χώρο σας, με ατμό!
Καθαρισμός αυτοκινήτου στο χώρο σας, με ατμό! Χωρίς απόνερα και χημικά! Χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο.
418
25   Link   ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ "HOME COOKIES"
Kουλουροποιϊα,cookies,βουτηματα,τσουρεκια.
394
26   Link   Σκέψου Υγιεινά
Καλωσήλθατε στην CupCorn.

Τι σημαίνει Cup Corn;

To Cup Corn είναι σπόροι γλυκού καλαμποκιού μαγειρεμένοι στον ατμό και αναμεμειγμένοι με διάφορα αρωματικά, όπως βούτυρο λεμόνι και άλλα καρυκεύματα. Σερβίρεται σε χάρτινο κύπελλο ή πλαστικό δοχείο, γι’αυτό και ονομάζεται Cup Corn. Αφού μαγειρευτεί στον ατμό, το Cup Corn συνοδεύεται με διάφορες σως και μπαχαρικά. Το προτιμούν μικροί επενδυτές, γιατί εξασφαλίζει υψηλά κέρδη, χαμηλή επένδυση χρημάτων και τέσσερις εποχές συνεχούς εργασίας.

Ο ατμομάγειρας, ειδικά σχεδιασμένος ώστε να μαγειρεύει στον ατμό σε κατάλληλες για το σερβίρισμα θερμοκρασίες, είναι ιδανικός για χώρους στους οποίους προσφέρεται φαγητό όπως: κινηματογράφοι, θέατρα, μπαρ, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εκθεσιακά κέντρα, self-service, σταθμοί υγρών καυσίμων, μπυραρίες, ντίσκο, εστιατόρια self-service ή fast food ή ότι άλλο φανταστείτε δεδομένου ότι το Cup Corn μπορεί εύκολα να σερβιριστεί με διάφορους τρόπους.


Η CupCorn είναι μια εταιρεία που σκοπό έχει την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης στην προώθηση αυτού του μοναδικού είδους καλαμποκιού.

Το είδος αυτό καλαμποκιού που πρώτη η CupCorn προωθεί στην Ελλάδα με έναν τόσο επαναστατικό τρόπο παράγεται και καταψύχεται στις κατάλληλες συνθήκες για να φτάσει στο πιάτο του τελικού καταναλωτή αφού προετοιμαστεί κατάλληλα από τον πωλητή του.

Η CupCorn εμπορεύεται για λογαριασμό νέων επιχειρηματιών που επιθυμούν άμεσο κέρδος –πάντοτε όμως συνυφασμένο με σκληρή προσπάθεια- ένα ολόκληρο επιτελείο εργαλείων και υλικών ώστε να γίνουν οι κατάλληλοι πωλητές για ένα τόσο επαναστατικό προϊόν.

Σε αυτό το site θα βρείτε όλα εκείνα τα εργαλεία που θα σας οδηγήσουν στο δρόμο για τη δική σας επιτυχία.

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο. Αξιοποιήστε τα!

Καλή επιτυχία!
309

Ανακαίνιση κατοικίας & επιχείρησης 
Ανακαινίσεις & πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες με 40% έκπτωση, Δωρεάν Μελέτη. Καλέστε στο telefon_icon 6995431641

balsamo banner business small

myorthodontist banner business small

pegasos safety banner business small

iv design banner business small

kosmovitrina banner business small

orthostatisi banner business small

giontapepe business banner small

metakomisis banner business small

sofioglou banner business small

karampidis banner business small

oshoes banner business small

sapon banner business small